Al onze diensten

Ons verhaal begint met een gepassioneerd team van ontwerpers, strategen en verhalenvertellers die de kunst van het visualiseren beheersen. We zijn niet bang om grenzen te verleggen, conventies uit te dagen en de nieuwste technologieën te omarmen. Waarom? Omdat we geloven dat de kracht van creativiteit grenzeloos is en dat er geen limieten zijn aan wat we kunnen bereiken.

Contact

Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp is als de kunst van het vertellen van een verhaal zonder woorden. Het is de taal van vormen, kleuren en beelden die gebruikt wordt om ideeën en boodschappen op een visueel aantrekkelijke en effectieve manier over te brengen. Denk bij grafisch ontwerp aan alles wat je ziet, van logo’s en posters tot verpakkingen, visitekaartjes en websites.

De kracht van visuele communicatie

Bij Tinq Design geloven we in de magie van grafisch ontwerp. We nemen jouw ideeën en boodschap en transformeren ze in visuele meesterwerken die opvallen en blijven hangen. Onze ontwerpers zijn meesters in het vangen van de essentie van jouw merk en het omzetten ervan in krachtige beelden.

Grafisch ontwerp

WEBDESIGN

Stel je voor dat je een winkel hebt. Je wilt dat die er niet alleen goed uitziet, maar ook makkelijk te vinden en te gebruiken is voor je klanten. Een website is eigenlijk net als die winkel, maar dan online.

Bij Tinq Design maken we websites die er knap uitzien, maar ook handig zijn. Ze zorgen ervoor dat mensen makkelijk kunnen vinden wat ze zoeken. Of je nu een website wilt voor je winkel, je blog, of iets anders, wij weten hoe het moet.

Meer klanten, meer omzet

Een aantrekkelijke, goed gestructureerde website trekt niet alleen de aandacht van bezoekers, maar zorgt er ook voor dat ze blijven en actie ondernemen. Dit is waar conversie in het spel komt. Een effectieve website is als een digitaal verkoopkanaal dat 24/7 actief is. Het leidt bezoekers naar wat ze zoeken, geeft hen vertrouwen in jouw merk en zet ze uiteindelijk om in klanten

Een goed ontworpen website biedt talloze voordelen:

Webdesign

Drukwerk

Drukwerk is een ware kunstvorm. Het biedt eindeloze mogelijkheden om jouw boodschap tot leven te brengen en indruk te maken op je doelgroep. Of je nu op zoek bent naar promotiemateriaal, zakelijke benodigdheden of gepersonaliseerde geschenken, drukwerk is de perfecte manier om je merk te versterken en blijvende indrukken achter te laten.

Bij Tinq Design geloven we dat drukwerk veel meer is dan alleen papier en inkt. We zien het als een kans om jouw verhaal te vertellen op een manier die gewaardeerd wordt door je doelgroep. Onze mogelijkheden zijn net zo divers als jouw verbeelding.

Professionele uitstraling wekt vertrouwen

De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Onze ervaren ontwerpers en druktechnici staan klaar om jouw visie tot leven te brengen en ervoor te zorgen dat elk detail perfect is. Drukwerk is niet alleen een tastbare uitdrukking van jouw merk, het is ook een krachtig marketinginstrument dat indrukken achterlaat en klanten aantrekt. Laat ons jou helpen om je merk naar nieuwe hoogten te tillen met creatief en kwalitatief drukwerk.

Drukwerk

Reclamebureau

Welkom in de wereld van reclame, waar creativiteit de boventoon voert en elke campagne een kunstwerk op zich is. Bij Tinq Design zijn we geen gewoon reclamebureau; we zijn de pioniers van de adverteerwereld met een rebelse inslag.

De kracht van reclame

Bij Tinq Design zijn we meesters in het kunstzinnig overbrengen van je boodschap naar je doelgroep, of dat nu via narrowcasting-advertenties, krantencampagnes of op social media is. We begrijpen dat elk reclamemedium zijn eigen unieke taal spreekt, en wij zijn vloeiend in alle dialecten.

Reclamebureau

E-Learning

Ontdek nieuwe mogelijkheden, verbreed je vaardigheden en zet stappen richting succes met onze e-learning modules. Met de kennis die je opdoet, ben je klaar om je onderneming naar nieuwe hoogten te tillen

Leer en groei met onze E-Learning modules

Bij Tinq Design zijn we er trots op dat we niet alleen diensten aanbieden, maar ook kennis delen. Met onze twee boeiende e-learning modules openen we de deur naar creativiteit en efficiëntie:

AI & ChatGPT oplossingen

marketing & Ondernemen

Marketing is de kunst en wetenschap van het begrijpen van je doelgroep, hen aanspreken en ervoor zorgen dat jouw producten of diensten in de schijnwerpers staan. Het is veel meer dan alleen maar adverteren; het is een strategisch spel waarbij je jouw merk op de juiste manier positioneert in de markt.

Marketing partner voor beginnende ondernemers

Bij Tinq Design hebben we een bijzondere plek in ons hart voor beginnende ondernemers. We begrijpen de opwinding, de uitdagingen en de dromen die gepaard gaan met het starten van een eigen bedrijf. Daarom hebben we ons gericht op het ondersteunen van ondernemers zoals jij in elke stap van je reis naar succes.

Starten met ondernemen

Fotografie

Ontdek de kracht van visuele communicatie met onze fotografiediensten. Foto’s spelen een cruciale rol in het vertellen van je verhaal en het vastleggen van de essentie van je bedrijf.

Één beeld zegt meer dan duizend woorden

Met onze fotografiediensten brengen we de visuele identiteit van je bedrijf tot leven en zorgen we ervoor dat je merk opvalt in de overvolle digitale wereld. We leggen niet alleen beelden vast; we creëren visuele verhalen die je doelgroep raken en betrokkenheid stimuleren.

Fotografie