Drukwerk bestellen

Of je nu indruk wilt maken op je klanten, je merkbekendheid wilt vergroten of een evenement wilt promoten, drukwerk is een krachtige manier om jouw boodschap over te brengen. Bij Tinq Design begrijpen we de impact van goed ontworpen en hoogwaardig drukwerk. Onze drukwerkdiensten zijn ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen en jouw visie tot leven te brengen.

Drukwerk bestellen

Drukwerk laten ontwerpen

Bij Tinq Design gaan we verder dan alleen drukwerk – we gaan voor meesterwerken die je merk tot leven brengen. We nemen graag de tijd om te begrijpen wat je voor ogen hebt en denken mee over hoe we jouw visie kunnen versterken. Voordat we ook maar één drukmachine inschakelen, visualiseren we alles tot in de puntjes. Je krijgt een visueel concept te zien, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Pas na jouw akkoord gaan we aan de slag, en binnen slechts één week leveren we jouw prachtige drukwerk. Dit is drukwerk met een persoonlijke touch, ontworpen om te verbazen en te imponeren.

Services

Bedrijfskleding

Laat een blijvende indruk achter met op maat gemaakte bedrijfskleding die jouw merk vertegenwoordigt. Van polo’s en t-shirts tot werkjassen en hoeden, we bedrukken het met jouw logo en ontwerp.

Flyers & Brochures

Of je nu een nieuwe productlancering hebt of jouw diensten wilt promoten, flyers en brochures zijn effectieve marketingtools. Wij ontwerpen en drukken deze materialen zodat ze de aandacht trekken en jouw boodschap overbrengen.

Posters & Banners

Voor evenementen, beurzen of promoties zijn posters en banners een uitstekende manier om op te vallen. Wij leveren op maat gemaakte posters en banners van hoge kwaliteit die jouw boodschap groots kunnen overbrengen.

Auto bestickering

Maak van jouw voertuig een rijdend billboard met opvallende auto bestickering. We bieden creatieve ontwerpen en hoogwaardige materialen die de aandacht van voorbijgangers trekken.

Beurs & Evenement

Als je deelneemt aan een beurs of evenement, is professioneel drukwerk essentieel om jouw stand op te laten vallen. Wij kunnen alles leveren, van opvallende banners tot gepersonaliseerde merchandise.

Relatiegeschenken

Laat een blijvende indruk achter bij jouw klanten met gepersonaliseerde relatiegeschenken. Van mokken en pennen tot sleutelhangers en notitieboekjes, we hebben een scala aan opties om uit te kiezen.

Waarom Tinq Design voor drukwerk?

Bij Tinq Design gaan we verder dan de traditionele drukkerij. Wij visualiseren jouw ideeën nog voordat het drukwerk begint. Met passie en precisie vertalen we jouw visie naar tastbare materialen. Onze kracht ligt in meedenken en meewerken, met de focus op hoogwaardige kwaliteit en snelle service. Kies Tinq Design voor drukwerk dat de aandacht trekt en indruk maakt, van concept tot creatie, met een vleugje magie bij elke afdruk.

Creatieve ontwerpen

Onze ontwerpers hebben jarenlange ervaring in het maken van visueel aantrekkelijke ontwerpen die jouw boodschap perfect overbrengen.

Hoogwaardige materialen

We gebruiken alleen de beste materialen om ervoor te zorgen dat jouw drukwerk er professioneel uitziet en lang meegaat.

Maatwerk

Elk project is uniek, en we passen onze drukwerkdiensten aan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Snelle levering

We begrijpen dat tijd cruciaal kan zijn. We streven ernaar om jouw drukwerkprojecten op tijd te leveren. Doorgaans ontvang je jouw drukwerk binnen één week. Haast of spoed? Geen probleem! Als er echt nood aan de man is, kunnen we zelfs de volgende dag nog leveren.

Persoonlijke service

Ons toegewijde team staat klaar om jou door het hele proces te begeleiden en al jouw vragen te beantwoorden.

Vragen? Vraag maar raak!