Drukwerk

Posters & banners laten bedrukken

Posters en banners zijn krachtige visuele instrumenten waarmee je je boodschap op grote schaal kunt communiceren. Of je nu de aandacht van voorbijgangers op straat wilt trekken, je merk op een beurs wilt promoten of een evenement wilt aankondigen, Tinq Design staat klaar om je te helpen opvallen met grootschalig design.

Drukwerk aanvragen:


Tinq bigger

Posters en banners bieden een unieke kans om groots te denken en je boodschap op grootformaat te presenteren. Of het nu gaat om een indrukwekkende banner voor een beursstand of een reeks posters voor een marketingcampagne, we hebben de creativiteit en de middelen om het waar te maken.

Formaten

Bij Tinq Design begrijpen we dat je misschien een specifiek formaat in gedachten hebt voor je poster of banner. Daarom bieden we maximale flexibiliteit als het gaat om afmetingen. Of je nu op zoek bent naar een kleine poster om binnen je winkel op te hangen of een enorme banner om de aandacht op een evenement te trekken, wij kunnen vrijwel elk formaat leveren.

Welk formaat? Elk formaat!

Onze uitgebreide ervaring stelt ons in staat om met diverse afmetingen en verhoudingen te werken, zodat je ontwerp de gewenste impact heeft. Of het nu gaat om een standaardformaat of een volledig op maat gemaakt ontwerp, we zorgen ervoor dat je poster of banner perfect past bij je doelen en visie.

Poster of banner bestellen

Bovendien bieden we deskundig advies over de meest geschikte afmetingen op basis van waar je je posters of banners wilt gebruiken. Of je nu binnen of buiten wilt adverteren, op een beurs of evenement staat, of gewoon op zoek bent naar een visuele aanvulling op je fysieke locatie, wij hebben de kennis en ervaring om je te begeleiden bij de juiste keuze van formaat.

Drukwerk aanvragen: